HjæLp Til Hjemmearbejdspladsen

From UCL Wiki
Jump to: navigation, search

Der er naturligvis forskellige behov fra medarbejder til medarbejder i form af løsninger, derfor xt_blog kan man med fordel gennemgå arbejdssituationen så det rette udstyr kan vælges. 5 vigtige ting du bør få afklaret: Hvor ofte skal hjemmearbejdspladsen bruges?

Giv dine medarbejdere adgang til programmer og data via et funktionelt fjernskrivebord En anden populær løsning til hjemmearbejdspladsen er vores Citrix Desktop-løsning. Medarbejderne har deres eget personlige fjernskrivebord med adgang til e-mail, filer, programmer, virksomhedens servere og andre ressourcer, uanset hvor de befinder sig. Vi kan nemt og hurtigt installere løsningen via fjernsupport .

Opdater siden eller log ind igen Nyheder og guides - Se alle Internet i sommerhus – vælg det rigtige internet til dit sommerhus Cloud backup – Se de 3 bedste cloud løsninger i 2020 Værd at vide om det kommende 5G internet

Vil du vide mere om vores Citrix Desktop-løsning? Lad dine medarbejdere håndtere virksomhedens opkald hjemmefra via mobiltelefon og softphones Vores populære kommunikationsløsning MiCloud Telepo har samlet alle værktøjer i én platform, og kan nemt tilpasses både dine medarbejderes behov og jeres nuværende system. Stabil og hurtig internetløsning med optimal sikkerhed

Mulighed for billig telefoni, som medarbejderen selv kan vælge at betale Vi hjælper dig i gang - du behøver hverken tænke på opsætning, administration eller vedligeholdelse - vi tager os nemlig af alt det praktiske, og routeren konfigureres automatisk. Den nye bredbåndsforbindelse etableres så hurtigt som muligt og vi sender udstyr og en guide til installation direkte til medarbejderen. Etableringsperioden kan variere lidt, alt afhængigt af, om den nuværende bredbåndsforbindelse skal opsiges for at gøre plads til den nye. Mindre virksomheder

Arbejdspladsens indretning: OBS: Hjemmearbejdspladser er som udgangspunkt omfattet af de almindelige regler om arbejdsmiljø der også er gældende for andre arbejdspladser.

For mange medarbejdere vægter muligheden for at arbejde hjemmefra højt. Med udbredelsen af diverse cloud-løsninger, kræver det ofte kun en stabil og sikker internetforbindelse at arbejde lige så effektivt derhjemme som på kontoret. TD-K leverer alle former for internet, og vi kan altid finde en løsning, som passer til lige præcis jeres behov. Vil du vide mere om vores internetforbindelser?

Servicen er helt gratis for brugeren, derfor vil vi sætte pris på hvis du giver din anbefaling af til alle omkring dig. Denne side bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Vi håber det er ok, men hvis du ikke bryder dig om det kan du altid slå dem fra her.

Det bedste vi er stødt på er fra Danske Jabra, bla. deres Evolve 80 der dækker hele øret og udelukker stort set al baggrundsstøj. Lydkvaliteten er i top og alt fremstår klart og tydeligt. Det er oftest muligt at få stillet dette udstyr til rådighed fra ens arbejdsplads.

Skrivebordet er det sted hvor alt arbejdet primært foregår, det vil sige her er det vigtigt ikke at have et skrivebord der er behageligt og kan de ting du har behov for, bla. æve/sænke skrivebord kan være en fordel for at komme op og stå i løbet af dagen. De kommer i mange prisniveauer, dem vi selv anvender hos Internetpriser.dk kommer fra Office2Go, hvor man selv kan designe dem i form, farve og funktion.

Hvad arbejder du bedst ved? Bærbar/stationær og er det PC/Mac? Er der behov for telefoni, webcam eller andet der kan forbinde dig med kunder og kollegaer? Er der behov for adgang til arbejdspladsens interne systemer, CRM systemer eller på anden vis noget der skal sættes op for at få adgang de normale arbejdsgange? Er dit internet tilstrækkeligt i hastighed?

Det kan dog være en udfordring at opstøve et webcam her i foråret 2020, idet de er udsolgt de fleste steder pga. stigende efterspørgsel. Et godt headset kan være forskellen på det hele, især hvis du skal tale med kunder og kollegaer. tage højde for aktiv støjreduktion hvis du ikke har en hjemmearbejdsplads der er helt i fred og ro, således headsettet kan udelukke lyde omkring dig. Og ergonomien skal også være god hvis det skal sidde på hele dagen.

ALLE RETTIGHEDER ER RESERVERET © TD-K A/S │ 2020 │ CVR NR. 4623 Lille Skensved, Til dem, der arbejder hjemme

Hos TD-K kan vi sammensætte en løsning, som sikrer de bedste betingelser for lige præcis dine medarbejdere og deres hjemmearbejdsplads. Hjemmearbejdspladser stiller krav til IT-sikkerheden Private internetforbindelser er ofte dårligere sikret end arbejdspladsens.

Større krav fra medarbejderne om fleksibilitet og et ønske om at opnå bedre balance mellem familie- og arbejdsliv betyder, at efterspørgslen efter hjemmearbejdspladser stiger. Derfor er en hjemmearbejdsplads en god idé: Lynhurtigt bredbånd med hastigheder op til 1000 Mbit Fleksibilitet til medarbejderne

Læs flere nyheder og guides GUIDE TIL EN OPTIMAL HJEMMEARBEJDSPLADS Lige for tiden her i foråret 2020 oplever mange at blive sendt hjem fra arbejde, og det stiller helt nye Med en hverdag hvor mere og mere foregår over internettet, betyder det meget også at have hurtigt internet i sommerhuset. Men hvordan får jeg lettest Internetpriser.dk fungerer som et objektiv sammenligningsværktøj, af så vidt muligt alle landsdækkende internetselskaber i Danmark der kan findes frem til.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning til optimering af dine medarbejderes hjemmearbejdsplads så ring på telefon eller send os en her Hjemmearbejdsplads cover HOVEDKONTOR │ Rugbjergvej 10, 4623 Lille Skensved

I disse dage har størstedelen af danske virksomheder sendt de medarbejdere, der har mulighed for det, hjem for at arbejde. I dette indlæg har vi samlet 4 tips, der kan hjælpe dig med at beskytte medarbejderne, når de arbejder hjemme. En hjemmearbejdsplads stiller nogle helt særlige krav til organisationens digitale samarbejdsmuligheder – og ikke mindst til it-sikkerhedsforanstaltningerne. Når arbejdscomputeren er sat op derhjemme, kan det være svært at opretholde samme it-sikkerhed hos de hjemsendte medarbejdere som på arbejdspladsen.

En god kontorstol har mange indstillingsmuligheder og kan over tid være godt givet ud pga. de skader en billigere udgave måske kan give på kroppen. Det kan også være en fordel med et webcam, det behøver ikke være et dyrt et, men det bringer arbejdspladsen tættere på når du kan se kollegaerne og møderne bliver mere personlige.

IndstillingerAccepter Velkommen til den virtuelle arbejdsplads HR i den digitale førertrøje Digital onboarding: Den ultimative guide til succes 4 tips til at beskytte dine medarbejdere fra deres hjemmearbejdsplads

Flere og flere virksomheder har opdaget fordelene ved at lade deres medarbejdere arbejde hjemmefra. En fleksibel hjemmearbejdsplads øger nemlig dine medarbejderes effektivitet og arbejdsglæde.

Klager og forbedringer Det er lidt pinligt, men vi lover at få det fikset hurtigst muligt. Du skal logge ind igen

Derfor er det vigtigt, at dine medarbejderes computere og netværk er godt beskyttet. Vi har udviklet en komplet sikkerhedsløsning, som sikrer dine medarbejderes computere og data inklusive dansk support og hotline. Safe Work Space, som løsningen hedder, er bygget op som en abonnementsløsning, så det er nemt og hurtigt at komme i gang. Vi kan installere løsningen via fjernsupport på under 10 minutter!

INTERNETFORBINDELSEN Fundamentet i arbejdspladsen er naturligvis internetforbindelsen, den skal have en hastighed hvor filer, billeder, telefoni, interne systemer mv. Hvis I samtidig er flere i hjemmet, så kan der under spidsbelastninger på en sløv forbindelse pludselig opstå problemer der har indflydelse på arbejdet. Se tilbud på internetforbindelser

GUIDE TIL EN OPTIMAL HJEMMEARBEJDSPLADS Dette kan dog hurtigt blive et kæmpe puslespil for mange, idet der også typisk er en familie der skal tages højde for, og så kræver det noget af ens hjemmearbejdsplads. HJEMMEARBEJDSPLADS: INDRETNING OG UDSTYR Det rigtige udstyr er meget afgørende for om medarbejderen kan arbejde effektivt og målrettet i hjemmet. Det skal ikke være en udfordring at udføre en arbejdsopgave fordi indretning og udstyr har mangler.

Større virksomheder Cookie-indstillinger

Vi logger dig automatisk ud, når du har været inaktiv i et stykke tid. Bare for en sikkerheds skyld.